LINKGYŰJTEMÉNY

Az Aktív növekedés 2023 című NEAO-KP-1-2023/10-000586 számú projektünk a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósulhatott meg a 2023. április 1-től 2024. március 31-ig terjedő időszakban. A program a korábbi, Aktív indulás 2022 projektünk folytatása. Célunk volt, hogy a megteremtett alapokra építve stabil növekedési pályára állítsuk a szervezetet, amit főként szervezetünk fejlesztésével, tevékenységeink folyamatosságának biztosításával és külső láthatóságunk megnövelésével kívántunk elérni. Rendszeresen szervezetünk és tartottunk workshopokat, rendhagyó órákat, valamint részt vettünk kitelepüléseken és szakmai programokon. Belső találkozókat és megbeszéléseket tartottunk tagjainkkal, amik az általános működést érintő tematika mellett a fejlesztésre is kitértek.
A projektidőszak alatt megvalósuló egyesületi tevékenységeinket az alábbi linkgyűjtemény formájában szeretnénk itt összefoglalni:

ÁLTALUNK MEGTARTOTT WORKSHOPOK:

IFJÚSÁGSZAKMAI NAP // 2023. november 30-án:

EGYÉB TEVÉKENYSÉGEINK / JELENLÉTÜNK & MEGJELENÉSEINK :