Áprilistól elkezdődött a következő fontos projektidőszak az Aktív Ifjúságért Egyesület életében. Az „Aktív növekedés” című projektünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával tudjuk megvalósítani. Tervezünk több workshopot fiatalok és ifjúsági szakemberek részére is. A tavaly megvalósított ifjúságszakmai napot ebben az évben is megrendezzük.

Természetesen folytatódnak a megszokott tevékenységek, mint rendhagyó iskolai órák, tanácsadások, információszolgáltatás, valamint szakmai együttműködések más szervezetekkel. Továbbra is mentoráljuk a velünk kapcsolatban álló informális csoportokat, és segítjük a 360° ONLINE Ifjúsági Magazin stábját a szakmai háttér biztosításával. Izgalmas időszak áll előttünk és partnereink előtt, remélhetően sok pozitív élménnyel. A projekt eseményeiről itt, a honlapunkon, az AYA Facebook oldalán és a 360° ONLINE Ifjúsági Magazin weboldalán is beszámolunk majd.

▶ A projekt azonosítója: NEAO-KP-1-2023/10-000586
▶ Állandó helyszínünk, bázisunk és szakmai együttműködő partnerünk a D2 Ifjúsági Központ.
▶ Állandó pártfogoltunk és médiapartnerünk a 360° ONLINE Ifjúsági Magazin.