Kezdetét vette a 360° STÁBor médiaworkshop projektje, miután nyert az Európai Szolidaritási Testülethez benyújtott pályázata azoknak a fiataloknak, akik a tavalyi évben megvalósított 360° REgeneráció projekt nyári médiatáborában még mint „résztvevők” voltak jelen, az idei programot viszont már ők maguk szervezik.

A 2022-es projektben Egyesületünk volt a befogadó szervezete az akkori fiatalok ötleteinek, a 2023-as workshopsorozat megszervezésében pedig az Alkotó Ifjúságért Alapítványnak leszünk szakmai partnerei, kapcsolódva az új, fiatal szervezői csapat munkájához.

A 360° Online Ifjúsági Magazin ifjú stábja már elkezdte a közös munkát, hogy idén is tartalmas, ötnapos programot kínáljanak kortársaik számára média témakörben július közepén. Terveik szerint idén jobban elmélyednek majd az új „STÁBor” résztvevőkkel közösen egy-egy műfaj sajátosságaiban, de a tavalyi élményekből is szeretnének átemelni néhányat, amit ők is átélhettek. Mi a szakmai tartalomban, illetve a szervezés bizonyos részeiben fogjuk a projektet segíteni.

>> Bővebb infó a pályázati lehetőségekről