2022. december 2-án a D2 Ifjúsági Központ 9. születésnapján tartottuk meg idei utolsó szakmai workshopunkat, amelynek fókuszában együttműködések felélesztése és a szakmai kapcsolatok erősítése, bővítése volt.

Az AYA Egyesület célja a találkozóval, hogy élő, aktív és személyes szakmai kapcsolatot alakíthassanak ki azok a szervezetek és munkatársaik, akik a fiatalokkal különböző színtereken működnek együtt, az iskolai közegtől a szociális hálón át egészen az ifjúsági közösségi terekig. Egymás munkáját megismerve, rálátva a kapcsolódás egyes lehetőségeire. Tudva, hogy mely szervezet hol tud a fiatalok életébe biztos pontot vagy igénybe vehető szolgáltatást kínálni, segít számunkra könnyebben alkalmazkodni a folyamatosan változó körülményekhez.

Meghívott vendégeink és beszélgető partnereink voltak az eseményen a Szegedi Szakképzési Centrum, az iskolapszichológus hálózat, az SZMJVÖ Bölcsődéi és Gyermekjóléti Központja Család- és Gyermekjóléti Központ, a Motiváció Műhely, a Talentum Alapítvány az Önkéntesség Támogatásáért, az Alternatíva Egyesület, valamint a D2 Ifjúsági Központ.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük