Az utolsó szakaszába érkezett a 360° REgeneráció projekt médiatáborának szervezése. A megvalósító fiatalok már a végső simításokat beszélik meg az Aktív Ifjúságért Egyesület szakértőivel. Elkészült a tábor Facebook eseménye, és jelentkezési lapja is. Hamarosan pedig egy rádióreklám is publikálásra kerül.

Az ötnapos napközis tábort az Újszegedi Partfürdő Kemping és Apartman területén és a D2 Ifjúsági Központban, valamint Szeged különböző területein valósítjuk meg. A programban szerepelnek szerkesztőségi látogatások is. A hangsúly azonban az élményt adó tevékenységen van.

Valamint azon, hogy a lehető legjobban elsajátítsák azokat a készségeket melyek nemcsak a média területén dolgozva hasznosak, hanem akár a mindennapi iskolai feladatok során is alkalmazhatók. A tábor június 11. és 15. között reggel kilenctől délután ötig nyújt hasznos elfoglaltságot és fejlődési lehetőséget a fiataloknak. Jelentkezni az itt található űrlapon keresztül lehet. Az újságírástól a televíziós műsorkészítésen át a podcastig, igen széles témakört érintve ismerkedhetnek a fiatalok a média világával. A öt nap tehát számos élményt kínál az érdeklődőknek. Az Európai Szolidaritási Testületnek köszönhetően pedig ingyenes a tábor.. A résztvevők száma korlátozott, tizenöt főt tudunk fogadni, a helyek pedig fogynak, tehát érdemes gyorsan megragadni az alkalmat, és minél hamarabb jelentkezni. A táborban egyszeri étkezést biztosítunk. Az speciális étrendet, kérjük a jelentkezési lapon jelölni!

Várunk minden érdeklődőt szeretettel, és sok élménnyel július 11-én a Partfürdőn!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük