Az Aktív Ifjúságért Egyesület, befogadó szervezetként segíti a 360° Ifjúsági Médiaműhely generációváltását segítő szolidaritási projektet, mely az Európai Szolidaritási Testület támogatásával valósul meg. A megvalósítók olyan fiatalok, akik középiskolásként részt vettek a médiaműhely munkájában, és szeretnék, hogy más fiatalok is részesüljenek hasonló élményekben, mint amilyenekben ők.


Erre a médiatábort találták a legjobb módszernek, hiszen többen így kerültek a médiaműhely stábjába. Ez a lehetőség a táborban részt vevő fiataloknak is nyitott, tulajdonképpen ez lenne az egyik fő cél, hogy a közösség új tagokkal bővüljön.

A szervező fiatalok online egyeztetéseken kezdték a munkát, és hamarosan elkezdődnek a felkészítő workshopok is melyeken a projektmenedzsment alapjait sajátítják el, és képessé válnak a tábor megvalósítására. A projekt eseményeiről az Aktív Ifjúságért Egyesület facebook oldalán, és a 360° Ifjúsági Médiaműhely facebook oldalán valamint, a 360° Online Ifjúsági Magazin felületén is lehet majd tájékozódni. A projekt Facebook oldala pedig érdekességeket is tartalmaz a háttérből.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük