Az Aktív Ifjúságért Egyesület több olyan fiatalokból álló informális csoportot is támogat befogadó szervezetként, akik saját projektötletükkel az Európai Szolidaritási Testület támogatására pályáznak/tak, és vannak közöttük olyanok, akik már nyertes pályázattal a projektük megvalósítását végzik.

Ilyen például a LiveG(ame) 2023 projekt, amelyben öt fiatal nyújtott be közösségépítő és tanulást elősegítő pályázatot, amiben öt hónapos projekt keretében valósítanak meg kéthetente társasjátékos eseményeket, részben a D2 Ifjúsági Központban, részben pedig a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtárban. A projekt megvalósításában egyesületünk – igény szerint – segíti a fiatalokat adminisztratív és szakmai kérdésekben.

>> Bővebb infó a pályázati lehetőségekről

További három projekt került benyújtásra 2023 tavaszán Erasmus+ Programra, amelyből kettőben szintén befogadó szervezetkén jelenik meg az AYA Egyesület, támogatva és mentorálva a fiatalok projektötleteit, és segítve a pályázatok benyújtását. E kettő mellett pedig egy saját média témájú projekt megvalósítására nyújtott be egyesületünk pályázatot Részvételi Projekt keretében. A pályázatok jelenleg elbírálás alatt állnak.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük