Fotó és videó dokumentáció

Az eseményről, fotók készülnek és azokat az utómunkát követően az igényeknek megfelelően megjelentetjük és a megrendelő rendelkezésére bocsátjuk. Az eseményről videó dokumentációt készítünk, és az elkészült kisfilmet a megrendelő rendelkezésére bocsátjuk, illetve megjelentetjük. 

A projekt egészét, vagy egyes részeit, eseményeit fotókkal dokumentáljuk, és utómunkát követően megjelentetjük, és a megrendelő rendelkezésére bocsátjuk. 

A projekt folyamatát, vagy egyes elemeit filmre vesszük és az elkészült kisfilmet megjelentetjük, és a megrendelő rendelkezésére bocsátjuk. 

Interjú, vagy riport készítése

Az eseményről vagy projektről a kijelölt személy(ek)kel interjú készül, melyet a kérésnek megfelelően megjelentetünk és a megrendelő rendelkezésére bocsátunk

A projektről vagy eseményről egy riportot készítünk. melyet elkészülte után a szerződésnek megfelelően megjelentetünk, és a megrendelő rendelkezésére bocsátunk.

Írott anyagok, cikkek írása, megjelentetése

A projektről vagy eseményről cikk készül, melyet megjelentetünk az általunk és tagjaink, partnereink által kezelt releváns felületeken.